Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Jente (14) kjørte på og drepte hjemløs mann i Pattaya



En hjemløs mann ble på tragisk vis drept etter å ha blitt påkjørt av en motorsykkel på en motorvei i nærheten av Pattaya i lørdag kveld. Den 14 år gamle jenta som kjørte motorsykkelen hevdet at offeret satt i mørket ved veikanten.

Hendelsen skjedde rundt kl. 22.50 lørdag kveld på motorvei 336 i Nong Pla Lai.

Da politi og redningsmannskaper fra Banglamung kom til stedet, fant de offeret, en uidentifisert 50-60 år gammel hjemløs mann, liggende på veien. Redningsmannskapene utførte hjerte- og lungeredning på ham, men til tross for deres anstrengelser bukket han under for skadene og ble erklært død på stedet.

Den røde Honda PCX-motorsykkelen som var involvert i ulykken, ble funnet veltet midt i veien med store skader i fronten. Føreren, en 14 år gammel jente, og passasjeren, en 13 år gammel jente , ble begge skadet og brakt til Banglamung sykehus for behandling.

Ifølge jentene var de på vei hjem på motorsykkelen da ulykken skjedde. De forteller at det var mørkt i området og at gatelysene ikke virket, og at de ikke så offeret som satt i veikanten før det var for sent.

Politiet etterforsker den nøyaktige årsaken til ulykken. Den omkomne ble fraktet til Banglamung sykehus i påvente av identifisering og begravelse.

Den unge føreren av motorsykkelen er under den lovlige alderen for å kjøre motorsykkel i Thailand, og det var uklart hvilke juridiske straffer hun vil få for både dette og ulykken, men siden hun er mindreårig, vil disse være langt lavere enn for en voksen.

Kilde: The Pattaya News
RSS