Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Partiet «Move Forward» oppfordrer til å se mistillitsdebatten



Opposisjonspartiet «Move Forward» har lansert en reklamekampanje der de oppfordrer publikum til å følge med på den generelle debatten mot regjeringen onsdag og torsdag denne uken.

På sin hjemmeside har partiet i dag lagt ut en teaser for mistillitsdebatten, der det stilles spørsmål ved statsminister Srettha Thavisins innsats de siste sju månedene.

Partiet hevder at regjeringen ikke har innfridd forventningene om at Pheu Thai-partiet, med sine meritter, skulle være i stand til å løse de økonomiske problemene de siste ti årene og bringe landet videre.

Partiet hevder at den mye omtalte ordningen med «pengedrysset» ennå ikke har blitt realisert, at minstelønningene bare økes punktvis, at strømprisene fortsetter å stige, at verneplikten fortsatt gjelder, og at noen politiske fanger fortsatt sitter fengslet.

– Spørsmålene i dag er hvem Pheu Thai-regjeringen arbeider for, folket som helhet eller de personene som meglet frem koalisjonsregjeringen, og vil regjeringen, som ble dannet mot folkets vilje, tjene folket eller de som førte partiet til makten?

Øverst: «Move Forward» la ut et bilde på partiets Facebook-side med tittelen «Denne regjeringen for hvem?» og inviterte publikum til å lytte til mistillitsdebatten 3.-4. april. På innlegget er det et grafisk bilde av Move Forward-leder Chaitawat Tulathon, som er opposisjonsleder.

Kilde: Thai PBS
RSS