Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Ny dansk prest til Thailand



Det er bare syv år siden det for første gang ble etablert en dansk kirke i Thailand. Ved åpningen av kirken i november 2017 ble Christa Lund Herum innsatt som utenlandsprest.

Nå har kirken, som ligger i Bangkok, fått en ny prest i form av Nicolaj Stubbe Hørlyck. Han er for tiden sogneprest ved Brorsonskirken i København.

– Jeg ser frem til å være prest for danskene i Thailand i fremtiden. I tillegg til å være en del av den danske ambassadens sosialattachéprogram og møte dansker i mange ulike livssituasjoner, ser jeg frem til å være med på å utvikle det danske kirkehuset i Bangkok sammen med kirkerådet, sier Nicolaj Stubbe Hørlyck.

– Det blir spennende og utfordrende å bo i en av Asias store, hektiske metropoler, og samtidig gleder jeg meg til å komme ut i landet og møte både innbyggere og turister og finne ut hvilke tilbud fra Den Danske Kirke Thailand som kan være relevante for dem. Det har bare vært en dansk prest i Thailand i syv år, så det er fortsatt mye som er under oppbygging, og det gleder jeg meg veldig til å være en del av allerede fra 1. september.

Nicolaj Stubbe Hørlyck begynner i stillingen 1. september.

RSS