Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Fortsetter søket etter savnet to åring



I dag fortsetter søket etter en to år gammel gutt fra Lahu-stammen, som har vært savnet hjemmefra i en fjellandsby i Chiang Rai siden forrige lørdag.

Mirror Foundation sier at det er fire mulige årsaker til at gutten er forsvunnet. Enten ble han bortført, utsatt for vold i hjemmet, utsatt for en ulykke eller involvert i en konflikt om vergemålet.

Ifølge politiet i Mae Yao-distriktet ble to åringen sist sett sammen med onkelen, som testet positivt for narkotika den dagen han ble innkalt til avhør. Politiet opplyser imidlertid at de ikke har funnet noe som tyder på at onkelen er ansvarlig for forsvinningen.

I går skulle to politihunder ankomme landsbyen Ban Phasuk i Mae Yao for å delta i leteaksjonen.

I går tok guttens mor og bestemor med seg journalister fra Thai PBS til stedet der gutten sist ble sett sammen med onkelen. De fortalte at gutten lekte med en fotball i landsbyen før han forsvant, og la til at de ikke har noen konflikter i lokalsamfunnet.

Andre landsbyboere forteller at det var flere utenforstående til stede i forbindelse med en bryllupsseremoni sist lørdag, da gutten forsvant, men at gutten vanligvis aldri forvillet seg ut av landsbyen alene.

Landsbyboerne begynte å lete etter gutten sist lørdag, før de meldte ham savnet til politiet, fordi politistasjonen ligger omtrent en times gange fra landsbyen.

Stedet der gutten sist ble sett, er en høyde i nærheten av en tørrlagt bekk ved siden av foreldrenes hus. Det renner en bekk ca. 400 meter fra landsbyen.

Kilde: Thai PBS
RSS