Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Hua Hin Food Festival 2024 starter i morgen



Hua Hin Food Festival 2024 starter i morgen, 2. august, og varer til og med 4. august i Queen's Park 19 Rai, ved stranden.

Årets festival vil by på boder fra anerkjente restauranter og hoteller i Hua Hin-distriktet, som tilbyr et utvalg av lokale retter til rimelige priser.

Arrangementet byr på en rekke matrelaterte aktiviteter, blant annet mat- og drikkeboder fra femstjerners hoteller, grønnsaks- og fruktutskjæringskonkurranser, matlagingskonkurranser, konkurranser om dekorering av boder og dekoreringskonkurranser om matoppsatser. I tillegg kan de besøkende delta i aktiviteter for å blande drinker og utforske soner dedikert til lokal Hua Hin-mat. Det er også planlagt ulike underholdningsaktiviteter på scenen.

På åpningsdagen vil gjestekokker fra flere hoteller tilberede og dele ut signaturretten "Hua Hin Railway Fried Rice" til deltakerne.

Festivalen, som er en populær årlig begivenhet i regionen, tiltrekker seg store folkemengder som er ivrige etter å smake på et variert utvalg av kulinariske herligheter.

Festivalen har blitt arrangert flere steder i Hua Hin, blant annet på Khao Takiab-stranden, men Queen's Park 19 Rai regnes som festivalens hjemsted. Hvert år har festivalen et imponerende utvalg av mat- og drikkevareleverandører, alt fra lokale spisesteder til luksuriøse femstjerners hoteller, som alle tilbyr sine beste retter til rimelige priser.

Arrangementet er gratis for publikum og turister. Fra kl. 17.00.

RSS