Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Oppdatering: Politiker avviser seksuelt misbruk av jente (15)



En tidligere senator fra i Saraburi er siktet for seksuelt misbruk av en 15 år gammel jente som angivelig skal ha blitt tvunget av sin egen mor til prostitusjon, opplyser politiet i dag.

Den tidligere senatoren (58), som uten hell stilte til valg som parlamentsmedlem i Saraburi for Pheu Thai i mai i fjor, er en av fem menn som er siktet for å ha begått seksuelle overgrep mot den mindreårige jenta fra Thailand/Myanmar på et motell i Baan Mor-distriktet i den sentrale provinsen, opplyser politiet.

Politikeren, som er hjemmehørende i Baan Mor-distriktet, meldte seg selv for politiet i dag, men avviser kategorisk siktelsen om seksuelle overgrep og ble løslatt mot kausjon mens politiet har satt i gang etterforskning av tvangsprostitusjonen.

15 åringens mor, en myanmarsk statsborger (37) siktes for menneskehandel, utnyttelse av sin mindreårige datter og ulovlig innreise i landet.

Den mistenkte myanmarske kvinnen hadde jobbet som stuepike på det lokale motellet der tvangsprostitusjonen hadde funnet sted, og det mindreårige offeret hadde blitt misbrukt i bytte mot 1.500 til 2.000 baht om gangen fra hver kunde, opplyser politiet.

En annen mistenkt (62) for seksuelt misbruk, som også ble løslatt mot kausjon, er en tidligere direktør for buddhismens nasjonale kontor i provinsen.

Den thailandsk-myanmarske jenta, som fortsatt er elev ved en lokal ungdomsskole, er brakt til Kredtrakarn Home i Nonthaburi for rehabilitering.

Bildet: Motellet i Saraburi der tvangsprostitusjonen av en mindreårig jente fra Thailand/Myanmar fant sted.

Kilde: Thai Newsrooom 
RSS