Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Danske gikk amok på Bangkok-sykehus



En dansk mann gikk i morges amok på et sykehus i Bangkok, og politiet måtte trå til for å få kontroll over mannen.

Den bisarre hendelsen utspilte seg klokken 04.45 i dag på Chulalongkorn Hospital i Bangkok, da en 40 år gammel dansk borger gikk amok på akuttmottaket, melder The Thaiger.

Mannen, som var tydelig opprørt, grep en skalpel og løp mot utgangen. I en sjokkerende vending skar han seg i armer og hals, noe som førte til alvorlige skader og betydelig blodtap.

Snartenkte politibetjenter overmannet ham raskt, slik at medisinsk personale kunne gi ham kritisk akuttbehandling.

Dette var ikke første gang den urolige dansken hadde skapt oppstyr. Kvelden før, klokken 19.03, rapporterte politiet fra Thung Maha Mek politistasjon om en utlending med et alvorlig blødende sår i Soi Suan Phlu 8 i Sathorn.

De oppdaget at mannen hadde skadet høyre lår etter å ha klatret over og falt ned fra et gjerde i en landsby i nærheten. Vitner så ham vandre fra Soi Suan Phlu 8 til Soi Suan Phlu 6, mens han avviste alle forsøk på å få hjelp.

Til tross for at en utrykningskjøretøy ankom, nektet dansken hjelp, og valgte i stedet å ta seg til Suan Phlu Market. Et nytt forsøk på å frakte ham til sykehuset ble igjen avvist.

Rundt klokken 22.00 klarte en snarrådig tysk forbipasserende å få den nødstedte mannen i tale, og til slutt overtalte han ham til å hoppe inn i en taxi på vei til sykehus.

Men dramaet endte ikke der. Klokken 00.19 fikk politiet desperate meldinger om rop om hjelp fra baksiden av markedet, rett overfor Soi Suan Phlu 8. Der fant betjentene den samme dansken som klatret faretruende opp på et hustak i nærheten. Med tålmodighet og omtanke fikk betjentene lokket ham ned, ga ham førstehjelp og kjørte ham til slutt til sykehuset.

Kilde: The Thaiger
RSS