Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Ni minivan-passasjerer til sykehus etter blokkert luftinntak



Ni passasjerer ombord i en minivan i Nang Rong-distriktet i Buriram ble lørdag kjørt til sykehus etter å ha vært nær ved å bli kvalt da luftinntaket på bilen var blokkert etter lakkering.

Minivansjåføren og en passasjer som hadde vært i bilen bare i 30 minutter, klarte å varsle om problemet etter at ni personer, inkludert en tre år gammel gutt, ble utmattet og noen besvimte.

Hendelsen fant sted på en bensinstasjon i Nang Rong-distriktet i Buriram. Politi og nødetatene rykket ut til stedet.

Minivanens eier sa at han var på vei fra Surins Prasat-distrikt til Bangkok med passasjerer. Han plukket opp en annen passasjer i Prakhon Chai i Buriram.

– Passasjerene hevdet at de hadde fått hodepine og pustevansker, så jeg bestemte meg for å stoppe ved bensinstasjonen, sier han.

Han mistenkte at årsaken til hendelsen var en ombygging av minivanen, som nettopp hadde blitt lakkert på nytt, noe som hadde ført til at luftinntaket var blokkert.

En av passasjerene forteller at han gikk om bord i Prakhon Chai-distriktet, omtrent 30 kilometer fra bensinstasjonen. Han sa at han ble skremt etter at andre passasjerer utviklet symptomer på kvelning.

Han sa at han ikke fikk slike symptomer fordi han nettopp hadde gått ombord og brukte munnbind hele tiden.

Fra nødetatene heter det at passasjerene var slitne og at noen mistet bevisstheten, så de ga førstehjelp før de sendte passasjeren til sykehus. Dersom de hadde fortsatt å kjøre i ytterligere 20 kilometer, kunne de ni ofrene ha omkommet, sier en lege på stedet.

Kilde: The Nation







RSS