Stacks Image 71
Stacks Image 73

Argentinsk kvinne risikerer to års fengsel i Thailand for falsk anmeldelseEn argentinsk turist, kvinne 32 år, har etter gjentatt utspørring tilstått at hun på gav en falsk anmeldelse av et påstått tyveri.

Nå må hun møte i retten og blir funnet skyldig etter straffelovens § 172, å gi falsk informasjon om en lovbrudd som kan skade den andre personen eller offentligheten, kan hun straffes med fengsel på inntil to år og/eller bøter som ikke overstiger 4,000 baht.

Hun meldte fra at hun mandag midt på dagen var bitt ranet på Surin Beach på Phuket. Tre personer på en motorsykkel hadde revet til seg hennes bag, og i den car det en Lenovo laptop verdi 30.000 baht, et Olympus kamera verdt 22.500 baht, et ur verdt 9.000, solbriller verdt 9.000 og ca. 5.000 baht i kontanter.

Politiet fattet mistanke om at noe ikke stemte og etter gjentatte utspørringer tilsto hun at anmeldelsen var falsk, og at mange av varene var hos en venn i Hong Kong.

Politiet reager hardt på slik forsøk på forsikringssvindel, og sier at andre turister ikke liker dette og at det er også er med å bringe Phuket i et dårlig lys.

(we) Kilde: The Phuket News


RSS Feed