Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

TAT lanserer 'Amazing Thailand Passport Privileges'



Utenlandske turister som ankommer til Thailand mellom 1. oktober og 16. desember i år, vil bli tilbudt premier, gaver og spesielle privilegier på mer enn 300 steder i landet.

– Som svar på regjeringens politikk for stimulering av turismen, iverksetter TAT kontinuerlig strategier og kampanjer for å stimulere til økt turisme. Det legges vekt på å øke turistforbruket, spesielt i de skjulte perlebyene. I den forbindelse har prosjektet Amazing Thailand Passport Privileges som mål å øke antallet utenlandske ankomster for å nå årets mål om 36,7 millioner besøkende, sier Thapanee Kiatphaibool, i TAT.

Prosjektet er et sentralt element i kampanjen «WOW! Thailand Passport Privileges», som skal øke inntektene til turistnæringen, stimulere økonomien og styrke det gode omdømmet til thailandske turisttjenester.

Spesielle fordeler er utformet for å løfte reiseopplevelsene i Thailand for turister fra både kortdistansemarkeder, inkludert Kina, Sør-Korea, Japan, Taiwan, Indonesia og Malaysia, og langdistansemarkeder som Storbritannia, USA, Canada og Europa.

– Prosjektet ‘Amazing Thailand Passport Privileges’ vil spille en avgjørende rolle i å styrke bildet av Thailand, støtte turistsektoren og bidra til en bærekraftig oppgang for den thailandske økonomien. Prosjektets aktiviteter og tilbud er strategisk utformet for å stimulere turismeforbruket og gjøre Thailand i stand til å nå årets inntektsmål på 3,5 billioner baht.

«Amazing Thailand Passport Privileges» består av fire aktiviteter:
  • Aktiviteten «Must Do Souvenirs: From Heart to Hands» gir bort 10.000 suvenirer basert på ‘Must Do in Thailand’-konseptet til utenlandske turister som ankommer tre av Thailands internasjonale flyplasser - Suvarnabhumi, Don Mueang og Phuket.
  • «WOW Thailand: Must Do Package"-aktiviteten tilbyr rabatter og spesielle privilegier til de første 10.000 utenlandske turistene som kommer til Thailand, og alle må fullføre registreringen på nettet. De kan løse inn privilegiene på de deltakende stedene.
  • «WOW Thailand: Lucky Number"-aktiviteten tilbyr totalt 20 feriepakker til en samlet verdi av 700.000 baht for hver 10.000 turist til Thailand, fra den 10.000, og 20.000. til den 200,000. turisten. Hver pakke, til en verdi av 35,000 baht, består av innenriksflybilletter og rabatter på overnatting, restauranter og aktiviteter.
  • «WOW Thailand: Big Surprise!» tildeler hovedpremien, til en verdi av 300.000 baht, til den heldige vinneren som fyller ut spørreskjemaet ved hjelp av en tilfeldig velger.
– Prosjektet Amazing Thailand Passport Privileges tilbyr rabatter og spesialtilbud på mer enn 300 etablissementer, inkludert varehus, kjøpesentre, kredittkort, flyselskaper, restauranter og spisesteder, overnattingssteder og helse- og skjønnhetssentre. Turister kan ganske enkelt vise frem passet sitt for å få spesielle privilegier, sier Chamnan Srisawat, president i Thailands turistråd.

Noen av de deltakende stedene er Central Sriracha Shopping Mall, Sri Panwa Hotel, Phuket Luxury Pool Villa, Best Western Patong Beach Hotel, InterContinental Bangkok Sukhumvit, Masumi Spa Chiang Mai, Amara Bangkok og Kacha Resort Koh Chang, for å nevne noen.

Kilde: The Nation
RSS