Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Hjertevarm thailandsk film om «bestemor» knuser kinorekorder



Et hjertevarmt thailandsk drama med tittelen «How to Make Millions Before Grandma Dies» har tatt Kinas kinoer med storm og innbrakt rundt 100 millioner baht i løpet av det første visningsdøgnet.

Filmen, som er produsert av GDH og regissert av Pat Boonipat, debuterte sist fredag som nr. 5 på kinoer i Kina. Filmen åpnet med en omsetning på 15,6 millioner yuan (74,5 millioner baht), og inntektene passerte raskt 21 millioner yuan før dagen var omme.

Kinesiske kinogjengere ble tydeligvis fengslet av den rørende historien om en ung manns bånd til sin døende bestemor.

Mange seere tok til sosiale medier for å uttrykke sin beundring for filmens skildring av familierelasjoner, og mange sa at fortellingen fikk dem til å gråte.

Filmen følger reisen til Tong, en ung mann som er fast bestemt på å arve bestemorens formue. Etter hvert som bestemorens helse forverres, legger Tong en plan for å vinne hennes hengivenhet og sikre sin økonomiske fremtid.

Men etter hvert som han blir mer involvert i livet hennes, begynner han å utvikle en genuin forkjærlighet for henne og innser at den sanne arven ikke ligger i materiell rikdom, men i kjærligheten og minnene han deler med sine nærmeste.

«How to Make Millions Before Grandma Dies» har også blitt en kommersiell suksess i Sørøst-Asia, og har spilt inn 339 millioner baht i Thailand, 300 millioner baht i Indonesia, 116,6 millioner baht i Malaysia og Brunei, 106 millioner baht i Singapore og 72,9 millioner baht i Vietnam.

Filmen skal etter planen ha premiere i USA 13. september, Nederland 10. oktober og Belgia 13. november. GDH planlegger også å ta den til Sør-Korea, Storbritannia, Irland og India. Filmen vil også begynne å strømmes på Netflix i Sørøst-Asia fra 12. september.

Kilde: The Nation

RSS