Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Pattaya satte ut 200.000 babyreker



Pattaya, i samarbeid med Model Fishing Community i Ban Naklua, tok et skritt i arbeidet med å bevare havet ved å sette ut 200.000 babyreker. Seremonien markerer et viktig initiativ for å forbedre byens marine økosystem.

Varaordfører Wuthisak Rermkijakarn ledet arrangementet, der 250 poser med over 200.000 babyreker ble satt ut. Innsatsen har som mål å øke de marine ressursene og støtte utviklingen av et nytt marint økosystem.

– Utsetting av disse babyrekene er avgjørende for å skape et sunnere havmiljø. Vi forbedrer livet i havet og bidrar til den generelle helsen til økosystemet, sier styreleder i Ban Naklua Model Fishing Group, Boonma Korsem

Varaordfører Wuthisak understreket prosjektets bredere mål slik: – Dette initiativet gjenspeiler vårt engasjement for økoturisme og samfunnsengasjement. Det understreker behovet for å gjenopprette den økologiske balansen og støtter opp om vår «Better Pattaya»-politikk. Vi er opptatt av å forbedre miljøkvaliteten og ta tak i de økologiske utfordringene byen vår står overfor.

Øverst: Varaordfører Wuthisak Rermkijakarn overvåker utslippet av over 200 000 babyreker i havet, som markerer et viktig initiativ i Pattayas marine restaureringsarbeid.

Kilde: Pattaya Mail

RSS