Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Kraftig morgenregn skapte kaos i Pattaya



Pattaya ble utsatt for betydelig regnvær i morgenrushet i dag som førte til omfattende oversvømmelser i flere områder, noe som påvirket skole- og arbeidspendling for innbyggerne.

Regnskyllet, som varte i over en time, gjorde veiene ufremkommelige og skapte problemer i hele byen.

Klokken 09.00 ble byens sikkerhetspersonell satt inn for å håndtere oversvømmelser i nærheten av Wat Tham Samakee-tempelet langs jernbanelinjen til Khao Talo, der vannansamlinger gjorde det vanskelig for små kjøretøy å ta seg frem.

Vannmassene bremset trafikken foran Bangchak-bensinstasjonen på Sukhumvit Road i Sør-Pattaya, mens innbyggerne kjempet med ettervirkningene av oversvømmelsen.

De lokale innbyggerne uttrykte blandede følelser om morgenregnet; selv om det renset gatene og ga næring til vegetasjonen, førte de store nedbørsmengdene til oversvømmelser som hindret daglige aktiviteter.

Selv om de kjøligere temperaturene ga en lettelse fra den vanlige varmen, førte de oversvømte veiene til betydelige forstyrrelser i dagliglivet.

Særlig hardt rammet var veiene i nærheten av Wat Suthawat og langs jernbanen mellom Khao Talo og Wat Tham Samakee, der vannstanden steg betydelig.

Kilde: Pattaya Mail

RSS