Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Pattaya-rådmann vil ha bedre strandsikkerhet



Pattayas byråd Suriwat Rermkijakarn er bekymret for orden og sikkerhet på Pattaya Beach.

Han rapporterte om hyppige observasjoner av motorsykler som kjører på fortauene langs Beach Road, noen ganger til og med mot trafikken, noe som utgjør en alvorlig risiko for både turister og lokalbefolkningen.

Suriwat understreket behovet for umiddelbare tiltak for å forhindre potensielle ulykker og sørge for sikkerheten til besøkende og beboere som bruker området.

Han ba om at relevante tjenestemenn ble utplassert for å håndheve regelverket og gjenopprette ro og orden, og advarte om at den nåværende situasjonen kunne ha en negativ innvirkning på Pattayas turismeimage.

I tillegg til sikkerhetsproblemene på Beach Road, tok Suriwat opp klager fra innbyggerne på området nær inngangen til Walking Street, spesielt rundt avløpsrenseanlegget i Pattaya South, som i dag brukes som parkeringsplass.

Han foreslo å omregulere dette området slik at det passer bedre til de estetiske og funksjonelle aspektene ved Walking Street, med sikte på å gjøre det mer attraktivt og anvendelig for både turister og lokalbefolkningen.

Suriwat oppfordret administrasjonen til å vurdere disse forslagene og iverksette tiltak for å løse problemene, forbedre det generelle miljøet og øke sikkerheten i området.

Kilde: Pattaya Mail
RSS