Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Over 100 testet positivt for narkotika på utested



Over 100 gjester testet positivt for narkotika i en razzia på en populært utested i Chon Buri natt til lørdag. Ni personer, inkludert en dørvakt, ble arrestert for salg av narkotika.

Et team på 150 politibetjenter og andre tjenestemenn gjennomførte en razzia på Nasa Club i Don Hualor rundt kl. 01.30 natt til i dag..

Rundt 400 gjester var på steder. Da politiet kom, forsøkte enkelte av gjestene å flykte og kastet poser med antattt ulovlige stoffer på gulvet eller løp inn på toalettene for å skylle stoffene i toalettet.

Alle gjestene ble bedt om å avlegge urinprøver. Politiet sier innledningsvis at 105 personer, 61 menn og 44 kvinner, testet positivt for narkotikabruk. Alle ble arrestert.

På en påfølgende pressekonferanse senere på lørdagen sa innenriksminister Anutin Charnvirakul at det hadde blitt funnet narkotika i kroppen til 157 personer, 68 menn og 89 kvinner. Åtte av pubgjengerne var under den lovlige aldersgrensen på 20 år, la han til.

Åtte personer ble arrestert for salg av narkotika, .

Eieren av utestedet vil bli tiltalt for å drive uten tillatelse, for å ha solgt alkoholholdige drikker utover lovlige åpningstider og for å ha tillatt salg og bruk av narkotika.

Politiet sier sa at stedet vil bli stengt i fem år.

Kilde: Bangkok Post
ved ferievikaren
RSS