Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Ni solsengutleiere i Pattaya utestengt i to uker



Pattaya by har utestengt ni solsengutleiere for å ha drevet «urettferdig praksis» mot turister i løpet av den siste tiden i Thailand.

Wuttisak Rermkijakarn, varaordfører i Pattaya, sier at avgjørelsen kom etter at de hadde mottatt klager fra turister om urettferdig praksis fra noen av solsengutleiere, spesielt i løpet av Thailands siste tredagers ferieperiode.

Av de ni aktuelle aktørene er åtte av dem førstegangsovertredere. De har fått ordre om å stanse virksomheten i to uker, fra 30. juli til 15. august 2024. En av operatørene, en gjenganger, står imidlertid overfor en to måneders utestengelse, fra 30. juli til 1. oktober 2024.

Wuttisak sa at alle operatører som bryter byens regelverk for tredje gang, vil få driftstillatelsen permanent inndratt.

Wuttisak uttalte at parasoller er viktige for å gi turister bekvemmelighet. Selgerne har også fått beskjed om å behandle turistene godt, ettersom positive opplevelser vil føre til et godt førsteinntrykk og bedre muntlig markedsføring.

Varaordføreren legger til at Pattaya City har satt opp retningslinjer for solsengutleiere, som krever at selgerne tar en fridag i måneden. I lavsesongen må de i tillegg ta fri to dager i måneden for å gjenopprette strandens naturlige skjønnhet.

De nøyaktige detaljene om hvordan solsengutleierene har utnyttet turister er ikke avslørt for offentligheten og media.

Kilde: The Pattaya News
RSS