Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Tusenvis av besøkende nyter 'kulden' på Doi Inthanon



Over 7000 reisende strømmet til Thailands høyeste fjell Doi Inthanon i Chom Thong-distriktet i Chiang Mai for å oppleve det kjølige været i løpet av Nawamindra Maharaj-ferien fra lørdag til mandag. 

Ifølge Facebook-siden «Chom Thong Chiang Mai» tirsdag var temperaturen på toppen av Doi Inthanon nasjonalpark så lav som 11 grader, mens temperaturen ved parkens natursti Kiew Mae Pan var 12 grader, skriver The Nation.

Temperaturen ved nasjonalparkens kontor i Ban Khun Klang-samfunnet nådde 16 grader, heter det på siden, som bekrefter at luftkvaliteten i nasjonalparken var svært god uten PM2,5-luftforurensning.

Doi Inthanon er kjent som «Thailands tak», og er en del av Himalaya-fjellkjeden med høyder fra 800 til 2565 meter over havet.

Doi Inthanon nasjonalpark, som dekker et område på 482 kvadratkilometer, er også populær blant turister på grunn av fossefallene, stiene, de avsidesliggende landsbyene, fugletitting og utsiktspunktene der man kan se soloppgang og solnedgang, i tillegg til det kalde været året rundt. 

Parkens hovedinngang ligger omtrent 70 kilometer sør for Chiang Mai sentrum. 

Kilde: The Nation
RSS