Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Politimamma og to døtre omkom på familiens toalett



Rettsmedisinsk politi har advart mot faren ved å blande svovelsyre og kaustisk soda for å rense et tilstoppet rør, etter at tre personer døde på et lite toalett i et familiehjem i Chon Buri.

Politiets rettsmedisinske kontor, kom tirsdag med advarselen etter at en politikvinne og hennes to døtre omkom i deres hjem i Chon Buri-provinsen mandag.

Politiet sier at familien hadde brukt et ulisensiert svovelsyreprodukt for å rense et tett rør i toalettet. Hvis syren blandes med kaustisk soda, kan syrereaksjonen produsere en blanding av dødelige gasser, kjent som kloakkgass.

Toalettet var lite,1,20 meter bredt, 2,50 meter langt og 2,05 meter høyt, og hadde bare ett ventilasjonshull. Siden døren åpnet innover, måtte alle som forsøkte å hjelpe en person inne på toalettet, lukke døren, slik at luften ble stengt inne.

Mandag fant politiet en 60 år gammel politikvinne og hennes to døtre på 34 og 25 år bevisstløse inne på toalettet. En av de var allerede død, og de to andre ble senere erklært døde på Chon Buri-sykehuset.

Rettsmedisinere sa at eksponering for kloakkgass i en konsentrasjon på mer enn 500 ppm kan føre til kvelning på grunn av oksygenmangel og død.

De sa at kriminalpolitiet fortsatt etterforsket den eksakte årsaken til trippeldødsfallet i Chon Buri.

RSS