Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Metamfetamin med nye logoer antyder mulig ny kilde



Det er grunn til bekymring etter oppdagelsen av en ny kilde til metamfetamin, noe som antydes av beslaget av over 100.000 yaba-piller med tidligere ukjente logoer i Buri Ram lørdag

En felles styrke fra Office of Narcotics Control Board, grensepolitiet og den thailandske hæren gjorde beslaget etter et tips om narkotikasmugling over den kambodsjanske grensen til den nordøstlige thailandske provinsen.

Operasjonen førte til pågripelsen av en gruppe på seks menn fra Lahan Sai-distriktet.

De mistenkte, i alderen 24 til 36 år, var i besittelse av 101.600 meth-piller og et .380-kaliber skytevåpen ladet med én enkelt patron.

Myndighetene sa at narkotikaen hadde en anslått gateverdi på 1,4 millioner baht.

En 24 åring var den første som ble tatt med 6000 piller, sa til politiet at en 36 åring hadde får 600.000 piller fra et sted i Saraburi, og at gruppen hadde til hensikt å distribuere de videre. Så langt hadde de solgt 500.000 piller i naboprovinsene.

Han sa at at en 31 åring var lederen for gjengen, men at han angivelig tok imot instruksjoner fra en uidentifisert person kjentsom fortsatt er på frifot.

Ifølge myndighetene hadde de konfiskerte pillene en særegen logo som de ikke hadde sett før. De var pakket inn i vokspapir merket med bokstavene "Y vs 1". Pillene er stemplet med bokstavene A eller WY. Den nye merkingen vekker bekymring for en potensiell ny kilde til smugling av narkotika inn i landet.

Øverst: Metamfetaminpiller med logoer som politimyndighetene ikke har sett før, ble beslaglagt i Buri Ram-provinsen lørdag morgen. (Skjermbilder)

Kilde: Bangkok Post
RSS