Stacks Image 903

– Ryktene om min fars død er sterkt overdrevet



Datteren til varsleren Chuwit Kamolvisit la lørdag ut et bilde på Instagram for å bevise at faren fortsatt er i live, og avkreftet dermed ryktene om at han var død.

– Når det gjelder ryktene, insisterer jeg på at faren min ikke er død, skriver Trakarnta i bildeteksten til et bilde som viser henne sammen med Chuwit i det som ser ut til å være en offentlig park i utlandet.

Den 62 år gamle tidligere massasjesalongmagnaten og politikeren smilte på bildet.

Chuwit forlot angivelig Thailand i november i fjor for å få behandling for sin kreftsykdom i Skottland. I januar la han ut et bilde av seg selv i en sykehusfrakk, sittende i en rullestol på et sykehus.

Tidligere i august kunngjorde Chuwit at han hadde utviklet leverkreft i stadium fem, og at legene ga ham mindre enn åtte måneder igjen å leve. Dette fikk ham til å stanse all politisk virksomhet, som for det meste gikk ut på å avsløre korrupsjon blant høytstående politifolk og politikere.

Chuwit var en gang i tiden landets største massasjesalongeier, kjent som «badekar-magnaten». Etter at han ble arrestert i 2003, hevdet han offentlig at han hadde betalt store bestikkelser til mange thailandske politifolk. Deretter solgte han noen av sine malonger, dannet sitt eget politiske parti og stilte uten hell til guvernørvalget i Bangkok i august 2004.

I 2005 ble han valgt inn i parlamentet som leder for Rak Thailand-partiet, som ble et opposisjonsparti til Yingluck Shinawatras regjering.

Året etter ble han avsatt som parlamentsmedlem av forfatningsdomstolen fordi han ikke oppfylte kravet om å ha vært medlem av et politisk parti i mer enn 90 dager før valget.

Kilde: The Nation

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand