Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

MC-førere skadd av hengende kabler over Sri Racha-veien



Da Tham Inprasat (20) og hans 14 år gamle søster Chatravi Patsada kom kjørende på motorsykkelen foran landsbyen Lalin i Sri Racha kl. 01.00 om natten, ble de viklet inn i et farlig nettverk av telekabler, noe som resulterte i alvorlige skader i nakken og ansiktet.

Tham sier at han kjørte langs den velkjente veien om natten uten å legge merke til telekablene som hang lavt over veien. Han klarte ikke å unngå dem i tide, og kabelen kuttet ikke bare halsen hans, men viklet seg også rundt den. For å unngå å bli kvalt stoppet han umiddelbart og frigjorde seg fra ledningene.

Chatravi, som satt på førersetet, forteller at hun i samme øyeblikk så kablene foran, men ikke rakk å varsle broren i tide. Den livsfarlige ledningen kuttet henne brutalt i ansiktet.

De kjørte hjem og pleide de smertefulle skadene og først i morgenlyset ble de klar over hvor alvorlige skadene var, Da meldt anmelde de hendelsen til politiet.

Både broren og søsteren oppsøkte legehjelp, mens myndighetene iverksatte en etterforskning for å avdekke årsaken til den smertefulle hendelsen og sikre at de ansvarlige raskt blir stilt til ansvar.

Sri Racha ligger omkring 4 mil nord for Pattaya.

Kilde: Pattaya Mail
RSS