Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Savnet kinesisk turist funnet druknet utenfor Phuket



Redningsmannskaper fra Phuket fant i dag den omkomne kinesiske turisten som var savnet etter å ha ignorert en advarsel om rødt flagg for fire dager siden, skriver avisen Thai Rath.

Den omkomne 27 åringen ble sendt til Vachira Phuket Hospital, og hans slektninger ble bedt om å komme og identifisere ham.

Den unge turisten ble feid bort av bølgene etter å ha ignorert et rødt flagg som advarte mot høye bølger og/eller sterke strømmer på Kata-stranden om kvelden torsdag, og myndighetene har lett etter den savnede siden da.

Den 26. juli sendte 3. marinekommando et helikopter for å lete på Kata-stranden og andre nærliggende områder, mens livreddere og letemannskaper brukte vannscootere og gummibåter i søket, men de så ingen tegn på grunn av de sterke bølgene.

3. marinekommando sammen med livreddere fra Kata-stranden og redningsmannskaper fra Kusoldham Phuket Foundation fortsatte søket i helgen .

Klokken 10 i morges fant de den omkome som antas å være den savnede turisten, i nærheten av noen steiner på Freedom Beach.

Kilde: Thai Newsroom Foto: Thai Rath
RSS