Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

2 millioner thaifamilier trenger signalbokser for å få tilgang til fjernundervisningAnsatte fra utdanningsstedene banker nå på dører over hele Thailand i et forsøk på å løse problemer med fjernundervisningsprogrammet som den 18. mai ble lansert av regjeringen.


De skal kartlegge studenter og deres foreldre, familie etter familie, og foreslå de beste måtene for dem om hvordan få tilgang til og dra nytte av fjernundervisningen. De skal også kartlegge problemer på skolene.

Det største problemet som familiene har møtt de tre første dagene, var vanskeligheter med å komme inn på DLT-kanalen (Distant Learning Television).

Kringkastings- og telekommunikasjonskommisjonen og Digital økonomi og samfunnsdepartementet blir bedt om å gi 2 millioner familier spesielle bokser slik at de kan få tilgang til kanalen.

DLTV er også bedt om å forbedre kvaliteten på kursene sine etter mange klager på leksjonene som sendes av kanalen. Kontoret vil også skaffe til veie engelsklærere fra regionale engelske opplæringssentre.

(we) Kilde: Nation


RSS Feed