BANGKOK akkurat nå
PHUKET akkurat nå
CHIANG MAI akkurat nå
Stacks Image 903

Utenlandsk lærer mistenkt for seksuelt overgrep på minst fem skolepikerEn utenlandsk lærer ved en skole i i den nordlige provinsen Phitsanulok skal ha forgrepet seg seksuelt på minst fem skolepiker.

Den ene offerets 30 år gamle tante bestemte seg for å dele detaljene om de seksuelle overgrepene med Channel 3 i dag, torsdag, etter at skolen hadde avvist saken. Tanken hevdet at hennes 11 år gamle niese ikke var det eneste offeret, og la til at fem av jentas venninner også ble utsatt for overgrep av den utenlandske læreren.

Ifølge tanten hadde noen av ofrene blitt utsatt for seksuelle overgrep siden de var åtte år gamle, og de er nå 11 år. Jentene rapporterte de seksuelle overgrepene til andre lærere på skolen, men de trodde ikke på historiene og hevdet at det dreide seg om en misforståelse.

Tanken, som er niesens verge etter foreldrenes skilsmisse, sa at 11 åringen flere ganger hadde fortalt henne at den utenlandske læreren, hvis nasjonalitet ikke ble avslørt, hadde tatt på klassekameratene hennes på en upassende måte. En av venninnene hennes hadde blitt seksuelt misbrukt i over ett år.

Hun advarte niesen sin om å holde seg unna læreren, men jenta endte opp med å bli utsatt for nye overgrep. Jenta sa i går, onsdag, at læreren hadde befølt henne på brystene og baken i engelsktimen. Læreren hadde gjort dette mot henne tre ganger i løpet av de siste to månedene.

Jenta insisterte på at hun var sikker på at det dreide seg om et seksuelt overgrep og ikke et uhell. Hun la til at hun hadde sett læreren gjøre det samme med venninnene sine, og at han en gang hadde stukket hånden opp under skjørtet til venninnen hennes.

Tanten bestemte seg for å si i fra til foreldrene til de andre ofrene om saken, og de henvendte seg til skolen for å informere ledelsen ved skolen. Rektor avhørte jentene hver for seg før hun innkalte den utenlandske læreren til et møte.

Den 30 år gamle tanten forteller at læreren nektet for anklagene og hevdet at berøringen var et uhell. Hun er svært skuffet og sa at læreren hadde sagt: «Jeg er lei for det.» Hun vil at læreren skal trekke seg og slutte i jobben som lærer.

Hun hevdet også at skoledirektøren ba henne om ikke å ta rettslige skritt mot den utenlandske læreren og skolen, men at hun følte at hun burde gi en advarsel til offentligheten. Derfor deler hun historien med media.

Hun la til at hun ønsket at skolen skulle undersøke saken nærmere for å se om andre elever hadde blitt ofre for den samme læreren.

Kilde: The Thaiger

RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand