Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Fem unnslapp brennende drosje i Bangkok



Passasjerene klarte med og neppe å berge seg ut av en drosje før den tok fyr etter å ha ventet, men sjåføren ble alvorlig skadet

Drosjebrannen skjedde i dag, lørdag, på Rama 9 Alley i Bangkok. Drosjen med fire passasjerer veltet og begynte å brenne. Heldigvis omkom ingen, ettersom en av passasjerene klarte å hjelpe alle ut av kjøretøyet før bil ble oppslukt av brannen, melder The Nation.

Da politiet, sammen med brannmenn og redningsmannskaper, ankom stedet, fant de drosjen brennende og veltet midt i veien. Sjåføren og fire passasjerer hadde klart å unnslippe brannen, men sjåføren var alvorlig skadet. Nødetatene ga førstehjelp før sjåføren ble fraktet til Samitivej sykehus.

Når det gjelder årsaken til brannen, mistenker politiet at det neppe var en eksploderende bensintank, ettersom det sannsynligvis ville ha resultert i dødsfall. En etterforskning vil bli gjennomført for å fastslå årsaken, blant annet ved å undersøke kjøretøyet og avhøre de involverte.

Etter at drosjen hadde veltet, skal en kvinnelig passasjer, som fortsatt var ved bevissthet, ha sparket opp døren for å hjelpe seg selv og de andre, inkludert et barn, ut av bilen. Alle passasjerene fikk bare lettere skader, men var rystet og redde, mens sjåføren fikk alvorlige skader og ble lagt inn på intensivavdelingen for behandling.

Kilde: The Nation
RSS