Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Nederlender (70) omkom etter fall fra tak i Pattaya



En 70 år gammel nederlandsk mann omkom etter å ha falt fra taket på en seks etasjers bygning på Soi Buakhao i Sør-Pattaya sent onsdag ettermiddag.

Hendelsen skjedde rundt kl. 16.00 (lokal tid) på en bygning hvis navn ble holdt tilbake av politiet i påvente av videre etterforskning. Nødetatene kom til stedet med en rekke nervøse turister rundt åstedet.

På taket i andre etasje ble den 70 år gamle nederlandske statsborgeren funnet livløs. Redningspersonellet hadde problemer med å hente opp den døde mannen fordi baldakinen bøyde seg og klarte å bære vekten av flere. En kran fra Pattaya City ble tilkalt for å hjelpe til med å heise ned den avdøde. Politiet sa at de innledende undersøkelsene ikke viste tegn på noe kriminelt.

En ansatt i bygningen, som huser et gjestehus og leiligheter, opplyste at den avdøde hadde sjekket inn 11. juli, med planlagt utsjekking 18. juli. Før hendelsen hadde offeret forhørt seg om tilgjengeligheten av rommet i fremtiden, men hadde ennå ikke bestemt seg for om han ville forlenge oppholdet. Kort tid etter tok han heisen opp, og det hørtes et høyt brak da han falt ned på taket i andre etasje. Personalet varslet umiddelbart myndighetene etter å ha funnet den omkomne.

Politiet i Pattaya gjennomgikk overvåkningsopptakene og fant ut at offeret gikk rundt på taket av huset før han falt i døden. Kroppen ble fraktet til Banglamung sykehus og vil bli sendt til politiets rettsmedisinske institutt for obduksjon for å fastslå den nøyaktige dødsårsaken.

Familien og ambassaden til offeret er kontaktet. Politiet etterforsker om hendelsen var en ulykke.

RSS