Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Fire arrestert for å tilby seksuelle tjenester fra mindreårige på nettet



Fire personer som angivelig skal ha tilbudt seksuelle tjenester fra mindreårige er arrestert hver for seg i Bangkok og Samut Prakan, opplyser thailandsk politi lørdag.

Thailandske politi pågrep to av de mistenkte, en mann (40) og en kvinne (51) som var etterlyst i henhold til en arrestordre utstedt av straffedomstolen 6. september, ifølge Bangkok Post.

De to mistenkte er siktet for å ha støttet menneskehandel ved å tjene penger på prostitusjon og for å ha lokket eller overtalt barn under 15 år til seksuelle overgrep.

Politiet pågrep senere to hovedmistenkte, nettstedets administrator (41) og nettstedets eier (41).

Begge mennene var også etterlyst i henhold til en arrestordre utstedt av straffedomstolen 14. september. De er siktet for medvirkning til menneskehandel, for å ha skaffet barn til prostitusjon, for å ha tjent penger på dette, for å ha fratatt barn foreldrenes omsorg og relaterte lovbrudd, sa politiet i dag, lørdag.

Tidligere på dagen reddet politiet to 15 år gamle jenter som var blitt lokket til å tilby seksuelle tjenester.

Politiet arresterte nettstedets administrator i et leilighetskompleks på Rama II Road. Ifølge politiet solgte de to jentene sex i dette leilighetskomplekset.

Ifølge politiets etterforskning hadde nettstedets administrator lagt ut bilder av mindreårige på en nettside som tilbød sextjenester, og krevde en månedlig betaling på 490 baht for annonsering. Ytterligere betaling ble krevd for å øke antall sidevisninger.

Rundt 200.000-300 000 baht ble overført til den 51 ringe kvinnens bankkonto hver måned, og den 40 årige mannen var ansvarlig for å ta ut pengene.

Den 41 årige administratoren av nettstedet som tilbød barnesex, tilstod i avhør sin rolle og at han administrerte økonomien. Han fikk en månedslønn på 60.000 baht og fikk også en del av annonseinntektene fra eieren av nettstedet, som ble arrestert i et luksuriøst boligkompleks i Samut Prakan. Politiet fant en rekke bilder av unge kvinner og jenter som var ofre for menneskehandel på hans datamaskiner.

I avhør innrømmet 41 åringen at han eide nettstedet, og han sa etterforskerne at han og han 41 årige medsammensvorne var nære venner. De hadde tidligere jobbet med markedsføring på nettet og som arrangører av arrangementer før de begynte med sexhandel på nettet.

Han sa at han hyret en utenlandsk programmerer til å lage nettstedet og leide en server i utlandet for å unngå thailandske myndigheters søkelys. Han sa at han tjente rundt 200.000-300.000 baht i måneden på annonser.

Alle de mistenkte er for øyeblikket i politiets varetekt i påvente av rettslige skritt.

Kilde: Bangkok Post
RSS