Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

20 studenter skadet i en trafikkulykke i Loei-provinsen



Rundt 20 skoleelever ble skadet, fem av dem alvorlig, da ‘songthaew-en’ de satt i kolliderte med en sedan i nærheten av et veikryss i den nordøstlige Loei-provinsen i Thailand sent fredag ettermiddag.

Sjåføren, som slapp uskadd fra sammenstøtet, hevdet at ‘songthaew-en’ så ut til å kjøre i høy fart da den nærmet seg krysset fra motsatt retning.

Han sa at ‘songthaew-en’, som hadde mange skoleelever ombord, fikk skrens og kom over i hans kjørebane, rett mot bilen hans, noe som tvang ham til å bremse kraftig for å unngå en frontkollisjon.

De to bilene kolliderte imidlertid, noe som resulterte i at ‘songthaew-en’ veltet og skled inn i buskene i veikanten, forteller sjåføren, og legger til at den møtende bilen kunne ha styrtet i elven, som ligger bare noen få meter unna, hvis den ikke hadde kollidert med bilen hans først.

Sjåføren av ‘songthaew-en’ var blant de skadde, hvorav fem fikk alvorlige skader.

En songthaew har fått navnet sitt fra de to benkesetene som er festet langs hver side av lastebilens bakre del. I noen kjøretøyer er det plassert en tredje benk i midten av sitteområdet

Kilde: Thai PBS

RSS