Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Russer arrestert i Hua Hin etter narkotikabeslag



En russisk mann ble fredag arrestert og ulovlige stoffer beslaglagt fra hans bopel i Hua Hin i Prachuap Khiri Khan-provinsen.

Arrestasjonen skjedde etter at en pakke med 840 gram mefedron ble beslaglagt mandag, opplyser politiet lørdag. 

Tollmyndighetene fant ut at en pakken, som var sendt fra Polen, inneholdt kapsler fylt med lysebrunt pulver.

Stoffet ble sendt til testing, som bekreftet at det var mefedron, et narkotikum i kategori 1. Mefedron stimulerer nervene og har psykedeliske effekter på samme måte som metylendioksymetamfetamin (MDMA), også kjent som ecstasy.

En lengre etterforskning førte til at den russiske mannen ble arrestert da han kom for å hente pakken i går, fredag.

Politiet gjennomsøkte mannens bosted i tambon Thab Tai og fant mange typer narkotika i små mengder. Blant annet 14 gram metamfetamin, 290 gram MDMA, 149 ecstasypiller, 67 frimerker med lysergsyredietylamid (LSD), 506 gram kokain, 609 gram ketamin og 300 gram mefedron.

Ifølge politiet var den mistenkte ansvarlig for å samle inn pakker med ulovlige stoffer som ble sendt fra utlandet. De ble lagret på rommet hans før de ble levert til andre steder etter ordre fra den påståtte ‘hjernen’ bak smuglervirksomheten.

Den mistenkte hevdet at han fikk betaling i digitale valutaer.

Øverst: En russisk mann er arrestert med ulike former for for narkotika som ble beslaglagt på hans bopel i Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, fredag.

RSS