Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Pattaya Beach Road skal være ferdig i løpet av september



I et forsøk på å forbedre den ikoniske Pattaya Beach Road er det utarbeidet en revidert byggeplan for å fremskynde asfalteringsprosjektet.


I henhold til den nye planen vil anleggsarbeiderne legge asfalt fra mandag til torsdag, med arbeidstid fra kl. 08.00 til 00.00 (midnatt). På fredager starter anleggsarbeidet kl. 08.00 og avsluttes kl. 18.00. Det er viktig å merke seg at anleggsaktivitetene vil bli innstilt på lørdager og søndager for å ta høyde for tilstrømningen av turister i helgene.

Den justerte byggeplanen forventes å fremskynde ferdigstillelsen av prosjektet, noe som kan føre til at den opprinnelige fristen 30. september blir fremskyndet.

Asfalteringsprosjektet på Pattaya Beach Road omfatter flere viktige forbedringer, blant annet utvidelse av parkeringsplassene ved sjøen, forbedring av gangveier på stranden og på land, bedre gatebelysning for å øke sikkerheten, offentlige toaletter i Sør-Pattaya-området, fotvaskestasjoner for turister og asfaltering med trafikkmerking for å definere kjørefelt.

Kilde: Pattaya Mail
RSS