Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Droneshow på Cha-am Beach frem til 12. august



Dra til Cha-am denne helgen for å se et spektakulært droneshow til ære for Hennes Majestet Dronningen.

Droneshowet arrangeres fra 9. til 12. august på Cha-Am Beach Viewpoint, med forestillinger kl. 19.30 og 20.30 hver kveld.

Droneshowet, til en verdi av 25 millioner baht, arrangeres for både thailandske og utenlandske turister for å feire Hennes Majestet Dronning Sirikit Dronningmors bursdag den 12. august 2024. Arrangementets første dag tiltrakk seg en livlig mengde tilskuere.

Dronene dannet ulike former og symboler på himmelen, blant annet Phetchaburi Check-In Point, Khao Wang Phetchaburi, de ikoniske doble palmetrærne i Phetchaburi, den berømte Phetchaburi-desserten Khanom Mo Kaeng, Phra Ram Ratchaniwet-palasset (Ban Puen-palasset), Buddhastatuene i Phetchaburi, Cha-Am kommunes emblem, blekksprut, delfiner, Brydes hvaler og symboler som representerte Thailands turistmyndighet, for å nevne noen.

Ordføreren i Cha-Am kommune, Nakul Pornsombunsiri, inviterte både thailandske og utenlandske turister til å delta i aktivitetene den 12. august, som inkluderer et "Dance by the Beach"-arrangement som samler rundt 2.000 ungdommer, offentlige etater og hotellbedrifter.

Det vil også bli lagt ned kranser og gitt hyllest fra ulike organisasjoner, det vil bli tent lys for å ønske Hennes Majestet god bedring, det vil bli avfyrt fyrverkeri til ære for Hennes Majestet, og det vil bli vist et droneshow med budskap som hyller kongen og den nasjonale morsdagen.

Kilde: Hua Hin Today
RSS