Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Statsministeren på besøk i Chiang Mai og Chiang Rai



Statsminister Srettha Thavisin gjør seg klar for et besøk til de nordlige provinsene Chiang Mai og Chiang Rai fredag til søndag.

Besøket er en del av et større initiativ for å komme i kontakt med innbyggerne og lytte til deres bekymringer. Fredag reiser statsministeren til grenseposten Mae Sai. Han skal diskutere grensehandel og narkotikasmugling og snakke med etniske grupper om grunnleggende rettigheter for statsløse, som utdanning, helsetjenester, landrettigheter med mer, melder TNA.

Lørdag skal statsministeren besøke vann-tunnelprosjektet i Doi Saket-distriktet i Chiang Mai for å inspisere vannforvaltningen for landbruk og forbruk. Deretter skal han besøke Huay Hong Krai Development Study Center, som ble opprettet på kongelig initiativ, for å se på jordforvaltning og yrkesutvikling.

Senere på dagen skal statsministeren sammen med helseminister Cholnan Srikaew inspisere primærhelsetjenesten og møte unge mennesker i Chiang Mai for å diskutere turisme, transport, samfunn og miljø.

Og endelig søndag skal han møte flyplassledelsen i Chiang Mai for å diskutere muligheten for å øke antall nattflyvninger for å imøtekomme det økende antallet turister. Besøket avsluttes med at han returnerer til Bangkok rundt middagstid.

Kilde: Thai News Agency
RSS