Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Kineser hevder han ble ranet og søsteren bortført



En kinesisk mann har meldt til politiet i Pattaya at han ble ranet og søsteren hans bortført av en gruppe kinesere i Pattaya. Politiet etterforsker imidlertid påståtte uoverensstemmelser i mannens historie.

Mannen (34) hevdet at han ble ranet av tre kinesiske menn i sitt hjem i et luksuriøst boligfelt i Pattaya. Han hevdet at mennene bandt ham fast, truet ham med en pistol og forlangte 10 millioner baht.

Ifølge 34 åringen skjedde dette i går kveld. Han var hjemme og spilte videospill da tre menn angivelig brøt seg inn, og en av dem viftet med en pistol. Mennene bandt deretter mannens hender og føtter, kneblet ham og teipet hodet hans, før de forlangte 10 millioner baht i kontanter.

Han hevder at mennene truet med å drepe har 33 år gamle søster, som sov i et annet rom i huset, hvis han ikke etterkom ordren deres. Deretter ble han etterlatt alene mens mennene ransaket huset.

Etter en time klarte han å rive seg løs og rømme fra huset. Deretter kontaktet han en venn og dro til politiet for å anmelde forholdet, og hevdet at tyvene også hadde bortført søsteren hans.

Politiet i Pattaya sier at det var tegn på at det var blitt plyndret i både første og andre etasje i boligen. I stuen oppdaget de plastkabler spredt utover kjøkkengulvet. Mannen hadde også merker på håndledd og ankler. Politiet tok kablene som bevismateriale.

34 åringen rapporterte innledningsvis at han bærbare datamaskin, mobiltelefonen og en iPad var forsvunnet. I tillegg uttrykte han dyp bekymring for søsterens sikkerhet og ba politiet om hjelp til å få henne tilbake.

Politiet i Pattaya etterforsker hendelsen. De har imidlertid også oppdaget noen uoverensstemmelser i Yis historie.

Ifølge politiet i Pattaya forlot mannens søsterThailand klokken 01.00 natt til i dag, torsdag, bare timer etter den påståtte kidnappingen, basert på passopplysningene hennes. Dette har vekket mistanke blant etterforskerne.

Politiet gjennomgår for tiden alle tilgjengelige bevis og foretar ytterligere avhør av mannen for å finne ut sannheten bak hendelsen.

Kilde: The Pattaya News
RSS