Stacks Image 919

Savnet jente (7) funnet sammen med sin mor



En 7 år gammel jente, som ble meldt savnet på sosiale medier av sin egen mor, ble funnet i dag, etter en storstilt leteaksjon som startet i går.

Jenta ble funnet i god behold hos moren i et leilighetskompleks på Ratchadapisek Road i Huai Khwang-distriktet i Bangkok, melder Thai PBS.

Politiet forsøkte først å kontakte moren på telefon for å få mer informasjon om omstendighetene rundt datterens «forsvinning», men hun svarte ikke på oppringningene.

Deretter gjennomsøkte politiet alle stedene der moren pleide å oppholde seg, uten å finne henne. Da fikk de vite at hun hadde oppholdt seg i et leilighetskompleks i Huai Khwang.

Politiet dro til rommet og banket på døren for å be henne om å komme ut. Det tok omtrent en time med overtalelse før hun åpnet døren. Betjentene kom inn, og fant den «savnede» jenta i god behold og smilende.

Både mor og barn ble tatt med til Thonglor politistasjon for et avhør, i samsvar med prosedyren i saker om savnede personer.

Politieet sier at kvinnen hevdet å være alenemor med psykiske problemer, og la til at de vil rådføre seg med sosialtjenesten om hvordan de skal ta vare på barnet.

Kilde: Thai PBS
RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand