Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

20 millioner registrerte seg for ‘pengedrysset’ på to dager



Over 20 millioner thaier har registrert seg for «pengedrysset» i løpet av de to første dagene.

Mer enn to millioner mennesker ble rapportert å ha registrert seg i løpet av den første timen av registreringen på torsdag, og over 20 millioner hadde registert seg i går.

«Pengedrysset» kommer som en digital lommebok på mobilen med 10.000 baht til alle thaier må brukes innen seks måneder etter at de er kommer i desember, noe som betyr at pengene kan brukes i løpet av nyttår og Songkran-høytiden når de besøker familien sin.

Øverst: To motorsykkeltaxisjåfører registrerer seg for den digitale lommebokordningen mens de venter på passasjerer på Ratchadamnoen Avenue i Bangkok 1. august. (Foto: Apichart Jinakul)

Kilde: Bangkok Post

Dette er «pengedrysset»
I henhold til ordningen, som er Pheu Thai-partiets valgkampsak, vil de aller fleste thailandske statsborgere over 16 år få en engangsutbetaling på 10.000 baht, som vil bli overført til deres «digitale lommebok».
Bonusen må brukes i løpet av seks måneder på produkter og tjenester i butikker innenfor en liten radius fra bostedet. Det er noe begrensning i hva pengene kan brukes til. Anslagsvis er det 45-50 millioner thaier som er berettiget til å motta pengene.

RSS