Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Kinesisk turist omkom etter fall fra songthaew i Pattaya



En kinesisk mann på ferie i Pattaya som falt ut av en songthaew (bahtbuss) tidlig i morges døde senere av skadene etter å ha blitt fraktet til sykehus, melder TV Channel 7 og Amarin TV.

Turisten (48) ble alvorlig skadet etter å ha falt ut av songthaew på Pattaya Sai Song Road rundt kl. 08.30, uten at sjåføren stanset for å hjelpe ham.

En mc-taxisjåfør som ventet på en passasjer på en holdeplass i nærheten, sa at noen ropte at en turist lå skadet på veien etter å ha falt fra en songthaew, og at sjåføren hadde kjørt av gårde uten å hjelpe ham, så hun ringte til nødetatene.

Sjåføren av songthaew kom imidlertid til politistasjonen etter å ha blitt varslet av eieren av kjøretøyet om hva som hadde skjedd, men nektet for å ha forsøkt å stikke av, og sa at han ikke visste at en av passasjerene hadde falt av.

Han la til at han hadde plukket opp syv til åtte turister ved Dolphin Circle og var i ferd med å kjøre dem til Walking Street da ulykken skjedde.

Ifølge politiet viser et opptak fra et overvåkningskamera at turisten falt bakover og slo hodet i veien mens han tilsynelatende forsøkte å komme seg ut av kjøretøyet.

Øverst: Songthaewen som den kinesiske turisten falt av. Foto: Amarin TV (Innfelt: Passasjerer står ofte bak på kjøretøyet)

Kilde: Thai Newsroom

En songthaew er et passasjerkjøretøy i Thailand tilpasset fra en pick-up eller en større lastebil og brukt som deltaxi eller buss. Navnet kommer av at det er to langsgående benker på planet. Kalles også ofte for «bahtbuss».
RSS