Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Savnet belgisk turist funnet omkommet



En savnet belgisk turist ble funnet død på en strand mandag, to dager etter at han forsvant mens han var ute og svømte med kjæresten sin.

Karon-politiet sier at den omkomne ble skylt opp på Freedom-stranden i Muang-distriktet. Det ble tatt med til Vachira Phuket Hospital for obduksjon.

Familien hans i Belgia er informert, og slektninger er på vei til Phuket for å hente kroppen.

Den 28 år gamle mannen var ute og badet sammen med kjæresten sin lørdag. Han og to andre turister, begge fra Jemen, ble dratt ut i havet av de sterke strømmene. Livreddere på vannscootere letee etter de, med hjelp fra dykkere og mannskaper fra Kusoltam Phuket Foundation.

De to jemenittene ble reddet på lørdag, men 28 åringen ble ikke funnet.

Mannen var den fjerde turisten som druknet i løpet av den siste uken mens han badet i Phuket-provinsen.

Badevakter satte opp røde flagg på stranden for å advare besøkende om faren ved å bade under de nåværende værforholdene.

Meteorologisk institutt varslet mandag mer kraftig regn og store bølger i Phuket og andre kystområder ved Andamanhavet frem til onsdag.

Det er også varslet kraftig regn i andre deler av Thailand.

Øverst: Redningsmannskaper forbereder seg på å ta liket av den druknede belgiske turisten til Vachira Phuket Hospital for obduksjon, etter at han ble funnet død på Freedom-stranden i Muang-distriktet mandag. (Foto: Tredje marineregion)

Kilde: Bangkok Post
RSS