Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Kjære venner av Thailand



Thainytt.no er overveldet for den utrolige støtten dere har vist i vår "kaffekampanje". Deres generøse donasjoner har ikke bare overskredet våre forventninger, men har også varmet våre hjerter på en måte som ord knapt kan beskrive.

Som en gruppe som deler en lidenskap for Thailand, enten det er som ditt favorittferieland, ditt andre hjem eller på grunn av en elsket thailandsk livsledsager, er det utrolig å se fellesskapet vårt komme sammen på denne måten.

Hver eneste donasjon har ikke bare vært et bidrag til redaksjonens frivillige dugnad, men har også vært en bekreftelse på den dype forbindelsen vi har til dette fantastiske ferielandet og dets mennesker. Deres støtte har gått langt utover det økonomiske, det har vært et uttrykk for solidaritet, kjærlighet og respekt.

Vi ønsker å takke hver og en av dere, ikke bare for kaffekoppen, men også for de inspirerende ordene dere har delt med oss. Deres kjærlighet og entusiasme for Thailand har vært smittsom, og det har gitt oss den ekstra drivkraften vi trenger for å fortsette vår dugnad med lidenskap og dedikasjon.

Takk igjen, fra bunnen av våre hjerter. 

Sammen, med deres støtte, skal vi fortsette å fremme og formidle alt det fantastiske ved Thailand.




RSS