Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Emirates med A350 fra september



Emirates, som er kjent for sine flaggskip Airbus A380, venter på ankomsten av sitt nyeste tilskudd: Airbus A350-900. Flyene forventes å være i drift fra midten av september 2024, og Emirates planlegger å få ti A350 innen mars 2025 og totalt 50 innen midten av november 2027. 

Disse anskaffelsene signaliserer et skifte mot modernisering, med A350-flyet som har et elegant design med ett dekk, melder Bangkok One.

A350 vil introdusere Emirates' neste generasjons business class-sete, designet i en 1-2-1-layout for å gi direkte tilgang til midtgangen for alle passasjerer. I tillegg til business class vil premium economy-seter bli introdusert for å standardisere passasjeropplevelsen på tvers av flåten. Det vil ikke være noen førsteklasse-seksjon på A350-flyene, som er forbeholdt de større A380- og Boeing 777-flyene.

Emirates-president Sir Tim Clark antyder et potensielt "sosialt område" for passasjerer på business class, noe som gjenspeiler flyselskapets forpliktelse til å skape hyggelige rom om bord. I tillegg vil alle Emirates A350-fly tilby gratis høyhastighets-WiFi, slik at alle passasjerer kan koble seg opp.

Når det gjelder ruter, vil A350 i første omgang fly til destinasjoner i Midtøsten/GCC, Vest-Asia og Europa. Emirates planlegger å kunngjøre flere destinasjoner etter hvert som flere fly kommer inn i flåten.

Emirates' business class vil få en større oppgradering, i tråd med den nye A350 og de kommende Boeing 777-300ER-modellene. Flyselskapet har inngått et samarbeid med Safran om å levere nye business class-seter, noe som lover en mer komfortabel og strømlinjeformet opplevelse for passasjerene. Safrans Unity- og Fusio-plattformer er de ledende kandidatene til Emirates' A350-business class, og tilbyr forbedret komfort og personvernfunksjoner.

Samlet sett markerer Emirates' introduksjon av A350 et betydelig skritt fremover i arbeidet med å forbedre passasjeropplevelsen og modernisere flåten for fremtiden.

Den første offisielle flygningen finner sted 15. september på EK839/840 til og fra Bahrain.

RSS