Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Savnet 15 åring funnet omkommet



Den savnede 15 åringen som forsvant etter å ha badet i havet utenfor Phukets Surin Beach lørdag kveld, ble funnet skylt i land søndag kveld.

Offeret, som ikke ble identifisert, og fire klassekamerater svømte i grov sjø, til tross for at et rødt flagg ble flagget på stranden som advarte mot svømming.

En av elevene druknet, en annen forsvant og ble trolig skylt lenger bort fra stranden, mens resten ble reddet av livreddere. 

Thainytt 14.7.24: Farlige forhold vanskeliggjør søket etter savnet 15 åring
 
En leteaksjon med lokale myndigheter, livreddere og marineoffiserer ble iverksatt for å finne den savnede studenten. Et helikopter fra den thailandske marinens tredje flåte var også involvert.

Søndag kveld fant imidlertid et leteteam som patruljerte Surin Beach, kropp som antas å være den savnede studenten, liggende på stranden. Levningene ble fraktet til distriktssykehuset for identifisering og obduksjon.

Lokale myndigheter har gjentatt advarselen til både turister og lokalbefolkning om ikke å bade i havet der det røde flagget vaier.

Meteorologisk institutt har i dag varslet at det meste av Phuket, Krabi, Phang-nga og Ranong-provinsene vil bli utsatt for kraftig til svært kraftig nedbør, med bølgehøyder på 2-3 meter og over 3 meter i stormfulle områder.

Kilde: Thai PBS
RSS