Stacks Image 903

Nye lounger på Suvarnabhumi lite besøkt



Flyplassloungene ved den nye satellitterminalen på Suvarnabhumi lufthavn er fortsatt stille på grunn av mangel på internasjonale flyvninger, til tross for at de har vært åpne i nesten ett år, opplyser en operatør.

Miracle Group, en operatør av flyplasslounger og hoteller, sier at store internasjonale flyselskaper ikke opererer fra SAT-1-terminalen som forventet, og at det stort sett er lavprisselskaper som flyr på nattestid som er igjen.

Den nye terminalen har vært åpen siden september i fjor, og har økt den årlige passasjerkapasiteten fra 45 millioner til 60 millioner, ifølge Airports of Thailand (AOT).

Miracle Group har investert over 150 millioner baht i anlegget, som dekker 3000 kvadratmeter, og har åpnet lounger på første klasse og business class, samtidig som de planlegger å åpne et hotell.

Siden loungene er rettet mot passasjerer som skal reise med internasjonale fly, har begge loungene hatt så få som tre til fem besøkende på enkelte dager, og terminalen har også vært stille på dagtid, opplyser Miracle Group.

Selskapet sier at flyplassen snarest bør legge til rette for at flyvninger fra store flyselskaper, for eksempel fra Midtøsten, kan operere på SAT-1.

Kilde: Bangkok Post
RSS 

Slik ser du norsk TV i Thailand