Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Turister uten redningsvest reddet nær Phi Phi



En speedbåt med en gruppe turister på tur utenfor Krabi, reddet tre andre turister som havnet i sjøen uten redningsvester etter at langtailbåten deres hadde kantret i nærheten av øya Phi Phi Le, melder Amarin TV.

Mannskapet på hurtigbåten svømte bort til de tre turistene, to voksne og ett barn, som hang fast i skroget på den kantrede båten, for å gi de redningsvester og deretter bruke et tau til å trekke dem over til sitt eget fartøy.

Myndighetene i Phi Phi nasjonalpark satte opp røde flagg ved ulike turiststeder, som Koh Mai Phai og Talay Waek, for å advare turister mot å bade, samtidig som de forbereder seg på å redde sjøfolk dersom båtene deres skulle kantre i uværet.

Lokale myndigheter i Krabi har advart folk som bor i katastrofeutsatte områder om å være på vakt mot flom og gjørmeskred i perioden 13.-18. juli, ettersom en kraftig sørvestlig monsun i Andamanhavet og et lavtrykk vil føre med seg kraftig til svært kraftig regn, og tidligere kraftige regnskyll har allerede gjort jordsmonnet vannmettet. Bølgene vil bli to til tre meter høye de neste dagene.

Øverst: Bildet viser et besetningsmedlem på en turbåt som er i ferd med å redde tre turister som henger fast i skroget på den kantrede båten sin nær Phi Phi Phi Le-øya i dag. Foto: Amarin TV

Kilde: Thai Newsroom
RSS