Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Det norske fellesskapet styrkes i Pattaya



To norske foreninger i Thailand, Khon Norway og Sabaidee Norway, har nå besluttet å forene sine krefter. På Khon Norways årsmøte, som fant sted på Jomtien Palm Beach Hotel, ble det enstemmig vedtatt å slå seg sammen med Sabaidee Norway.

Til stede på møtet var 23 medlemmer, hvorav 22 stemte for sammenslåingen og ett medlem avsto fra å stemme. Sigurd Høines, lederen av Sabaidee Norway, var også til stede for å støtte sammenslåingen, meldt Thailands Tidende i går, torsdag.

Selv om Sabaidee Norway ikke skulle ha sitt årsmøte før slutten av april, var et tidligere styrevedtak tilstrekkelig fra deres side for å formalisere sammenslåingen.

Den sammenslåtte foreningen vil nå operere under navnet Sabaidee Khon Norway.

Dette markerte slutten på en lang historie for Khon Norway, som ble etablert i mars 2009 ifølge Thailands Tidende.

Jan Petter Tveter, lederen av Khon Norway, uttrykte en blanding av glede og vemod over sammenslåingen, innrømmende at nedleggelse var det eneste alternativet dersom sammenslåingen ikke hadde funnet sted.

Han delte også at medlemmer som allerede hadde betalt medlemskontingent for 2024 ville bli automatisk overført til den nye foreningen uten ekstra kostnad.

Både Khon Norway og Sabaidee Norway hadde sine egne møtestedstradisjoner; Khon Norway møttes på A Taste of Norway, mens Sabaidee Norway møttes på Noy's Restaurant. Denne sammenslåingen markerer ikke bare en endring i organisatorisk struktur, men også en forening av ulike møtekulturer og tradisjoner.

Med denne sammenslåingen feirer den nye Sabaidee Khon Norway ikke bare et nytt kapittel, men også et viktig skritt mot å styrke det norske fellesskapet i Thailand.

RSS