Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Emirates forbyr personsøkere og walkie-talkier ombord



Flyselskapet Emirates forbyr passasjerer å ha med personsøkere eller walkie-talkier på alle flyvninger til, fra eller via Dubai.

– Alle passasjerer som reiser på flyvninger til, fra eller via Dubai har forbud mot å transportere personsøkere og walkie-talkies i innsjekket bagasje eller håndbagasje, melder Bangkok Post.

– Slike gjenstander som blir funnet i passasjerers håndbagasje eller innsjekket bagasje, vil bli konfiskert av politiet i Dubai, heter det i kunngjøringen.

Tiltaket var et svar på de nylige fjerndetonasjonene, som Israel fikk skylden for, av enheter som drepte og såret hundrevis av mennesker, de fleste av dem Hizbollah-medlemmer, i Libanon.

Dubais flaggskip utstedte også oppdateringer om flyvninger til og fra Jordan, Irak, Iran og Libanon.

Flyvningene til Amman vil bli gjenopptatt fra søndag, men flyvninger til og fra Irak og Iran vil forbli kansellert til mandag.

Passasjerer som reiser gjennom Dubai med endelige destinasjoner i de to landene, vil ikke bli akseptert for reiser på opprinnelsesstedet før tirsdag, heter det.

Mens flyvninger til og fra Beirut forblir kansellert frem til 15. oktober, vil passasjerer som reiser gjennom Dubai med sluttdestinasjon Beirut, ikke bli akseptert for reiser på opprinnelsesstedet sitt inntil videre, legger flyselskapet til.

Kilde: Bangkok Post
RSS