Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Åpne russcener til plage i Pattaya ‘sentrum’



Et vedvarende problem i Pattayas økonomiske sentrum ble satt på spissen i går da en kvinne, som ser ut til å være hjemløs, ble sett bruke narkotika i Soi Buakhao, en travel gate som er populær blant lokale og internasjonale turister.

Et bilde som sirkulerte på sosiale medier, viste kvinnen omgitt av brukerutstyr og hennes personlige eiendeler, mens fotgjengere passerte forbi, skiver Pattaya Mail.

Selv om hun ble iakttatt fortsatte kvinnen sine aktiviteter, tilsynelatende uanfektet av omgivelsene.

Noen turister er rørt og med rette bekymret av kvinnens situasjon og tilbyr henne penger og verbal omsorg, mens lokale innbyggere uttrykker økende frustrasjon over situasjonen.

De bemerket at til tross for tidligere klager til myndighetene, kommer hun stadig tilbake til samme sted, med rusk og rask og skaper uro i lokalsamfunnet, ifølge avisen.

Beboerne har rapportert at hun ofte bruker en gul paraply for å skjule sin narkotikabruk, og at hun driver med personlig hygiene på offentlige områder, noe som svekker nabolagets renhet og generelle image.

Forsøk på å gripe inn har blitt møtt med fiendtlighet, ettersom kvinnen har reagert aggressivt på dem som har forsøkt å hjelpe. I tillegg er det økende bekymring for brannfare, med rapporter om at hun har lekt med ild i nærheten av det provisoriske soveområdet sitt.

Lokalbefolkningen etterlyser nå inngripende tiltak fra relevante myndigheter for å løse dette eskalerende problemet, som de mener skader områdets omdømme som turistdestinasjon og bidrar til et stadig mer utrygt miljø.

Øverst: En turist trøster kvinnen, mens andre gir henne penger av medlidenhet. Innbyggerne krever at myndighetene griper inn, og mener at situasjonen skader områdets omdømme som turistdestinasjon og skaper et utrygt miljø.

Kilde: Pattaya Mail
RSS