Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

5,6 mill. yaba-piller beslaglagt i Chiang Mai - 14 åring pågrepet



En 14 åring var blant to personer som ble pågrepet i narkotikarazzia i Chiang Mai-provinsen. Et parti med 5,6 millioner yaba-piller ble beslaglagt i aksjonen.

Politiet i Chiang Mai beslagla 28 sekker fylt med omtrent 5,6 millioner metamfetaminpiller fra et kjøretøy som forsøkte å sikke fra en kontrollpost natt til i dag, skiver The Thaiger.

Under aksjonen klarte en av de mistenkte å rømme, mens en 14 år gammel gutt ble igjen i bilen. Den oppsiktsvekkende involveringen av en mindreårig i en så storstilt narkotikahandel har satt fornyet fokus på utnyttelsen av ungdom i ulovlige aktiviteter.

Tenåringen ble tilbudt 20.000 baht for å bli med sjåføren, som flyktet fra stedet. Politiet utvider nå etterforskningen for å finne den mistenkte rømlingen, og for å avdekke det større nettverket som står bak denne narkotikahandelen.

Politiet hadde blitt tipset om en potensiell narkotikatransport gjennom områdett. På bakgrunn av etterretningen etablerte politiet fra Lhong Khod i Chiang Mai-provinsen en kontrollpost på veien mellom Chiang Mai og Phrao.

Kilde: The Thaiger
RSS