Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Hun Hin flyplass: Ber om innspill om mulige nye flyruter



Et nytt initiativ for å styrke Prachuap Khiri Khans turistutsikter er i gang.

Avisen Hua Hin Today har fått i oppdrag å dele ut et spørreskjema som skal kartlegge både thailenderes og utlendingers reisepreferanser når det gjelder potensielle nye flyruter til og fra Hua Hin lufthavn.

Tiltaket er en del av provinsadministrasjonens bredere strategi for å revitalisere turismen i Prachuap Khiri Khan og sanere og oppgradere Hua Hin lufthavn.

Ved å måle etterspørselen etter bestemte flyruter ønsker flyplassen å optimalisere reisetiden og gjøre det enklere for turister som besøker provinsen.

Deltakelsen i spørreskjemaet er helt anonym, noe som sikrer at respondentene kan gi sine tilbakemeldinger uten forbehold.

Meningen som samles inn, vil bli brukt i provinsadministrasjonens arbeidsgruppe som jobber med utviklingen av turismen i regionen. Hovedmålet er å skreddersy transportutviklingen, særlig innen luftfart, for å møte turistenes behov og preferanser.

Innbyggere og turister som ofte reiser til Prachuap Khiri Khan, oppfordres til å komme med innspill og bidra til å forme turismens fremtid i området. Ettersom Hua Hin lufthavn ønsker å utvide sine forbindelser og tjenester, er dette spørreskjemaet et ledd i arbeidet med å tilpasse tilbudet til behovene til den mangfoldige kundegruppen.

Hvis du vil delta i undersøkelsen, finner du lenken her: https://bit.ly/48dHXxJ

Dine innspill kan spille en viktig rolle i utvidelsen av Hua Hin lufthavn og den fortsatte veksten i Prachuap Khiri Khans turistsektor.

Kilde: Hua Hin Today
RSS