Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

12 åring gruppevoldtatt av 13 menn i Thailand



En 12 år gammel thailandsk jente flyktet fra den sørlige provinsen Narathiwat for å få hjelp i den sentrale provinsen Nonthaburi etter å ha blitt gruppevoldtatt av 13 menn, deriblant hennes eldre brors venner og slektninger.

Det 12 år gamle offeret hadde med seg sin 20 år gamle søster for å søke hjelp hos sosiale medier-influenceren Guntouch "Gun" Pongpaiboonwet etter at den unge jenta ble voldtatt på et feriested i Tak Bai-distriktet i Narathiwat i mai.

Storesøsteren forteller at hun ble oppmerksom på det seksuelle overgrepet da hun la merke til at søsteren var deprimert, ikke snakket så mye og holdt seg på rommet sitt. Hun bestemte seg for å sjekke hennes mobiltelefonen og fant en samtale mellom henne og voldtektsmennene.

Ifølge søsteren truet voldtektsmennene jenta til å holde voldtekten hemmelig. De påståtte voldtektsmennene var en del av en stor gruppe som drev med narkotikahandel i provinsen, og de hadde stor innflytelse i området. Hun var redd for at de ville bruke sin makt til å trenere saken, så hun flyttet til Nonthaburi for å søke hjelp hos Gun.

Søsteren avslørte at 13 personer, den yngste 16 år gammel, var involvert i gruppevoldtekten. Noen var vennene til hennes yngre bror, noen var slektninger, og en av dem var en blind mann med kone og barn.

Gun forteller til Channel 3 at en venn av offerets bror ba henne om å spise roti med ham, men i stedet for å ta henne med til butikken, tok han henne med til et feriested for å forgripe seg seksuelt på henne. Mannen tilkalte deretter flere og flere voldtektsmenn til feriestedet og truet med å utpresse jenta hvis hun avslørte gruppevoldtekten.

Gun avslørte at noen av voldtektsmennene ringte til offerets søster og ba henne dra tilbake til Tak Bai for å ordne opp i saken, men søsteren nektet. De utfordret også offeret til å anmelde saken til politiet fordi de lett kunne avslutte saken.

Gun sa at voldtektsmennene ikke var redde for loven, og at handlingene deres var umenneskelige. Gun sa at han ikke var redd for voldtektsforbryternes makt og håpet å møte dem personlig veldig snart.

Kilde: The Thaiger
RSS