Stacks Image 919

50 utenlandske turister unnslapp bussbrann



En turbuss tok fyr på Mittraphap Road mens en gruppe utenlandske turister spiste middag i nærheten, og slapp med nød og neppe unna bussbrann i går, torsdag kveld. Årsaken til brannen er fortsatt under etterforskning.

Brannen brøt ut i den midtre og bakre delen av en turistbuss med klimaanlegg som sto parkert på en servicevei langs den gamle Mittraphap Highway, rett overfor Khao Khaen Park i Pak Chong i Nakhon Ratchasima-provinsen, melder Pattaya Mail.

Tre brannbiler ble sendt ut, og det tok rundt 30 minutter å få kontroll over flammene.

Bussjåføren forklarte at han hadde kjørt en gruppe på 50 indonesiske turister fra Bangkok for å besøke Pak Chong-distriktet. På veien stoppet bussen ved en restaurant i nærheten slik at turistene kunne spise middag.

Mens de satt og spiste, begynte det plutselig å brenne i bussens bakre seterom.

Sjåføren insisterte på at han ikke hadde noen anelse om hva som forårsaket brannen, ettersom bussen gikk på diesel, og motoren ikke hadde hatt noen problemer tidligere. Heldigvis befant ingen personer seg i bussen da brannen oppsto, og det ble ikke rapportert om personskader. Turistenes bagasje var også uskadd.

Politiet skal gjennomføre en detaljert etterforskning for å fastslå brannårsaken.

Øverst: Tykk røyk veltet ut av bussen, noe som fikk brannmannskapene til å rykke ut med tre brannbiler, og det tok rundt 30 minutter å få flammene under kontroll.

Kilde: Pattaya Mail

RSS 


Slik ser du norsk TV i Thailand