Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Sandalene krympet 8 størrelser i thai-varmen



En ung mann kjøpte et par sandaler i et varehus i Thailand. Etter å ha prøvd de og forsikret seg om at de passet fint, men på vei hjem ble de utsatt for ekstremt varme bak i pickupen, og da han kom hjem, hadde de til hans overraskelse krympet fra størrelse 44 til størrelse 36, melder Amarin TV i dag.

TikTok-brukeren som går under navnet ‘g_toon_ntp’ la ut et videoklipp med følgende melding: «Solen i Thailand er virkelig skremmende», melder Thai Newsroom.

I klippet sier han at da han kjøpte dette paret sandaler i et varehus, var det størrelse 44, men det ekstremt varme været i Thailand førte til at de krympet til størrelse 36. Han prøvde å ta dem på, men de passer ikke nå. 



I går dro TV-kanalens reportere hjem til denne unge mannen, som egentlig heter Nattaphon Phutthasongkran (29), og der så de at de blå sandalene hadde krympet merkbart og blitt mindre.

Foran dem prøvde han å ta dem på, men de passet ikke lenger.

Han fortalte at etter at han hadde lagt ut klippet, var det flere som hadde kommentert at de også hadde opplevd at fottøyet krympet.

Han oppfordret skoprodusentene til å sette inn en advarsel om at skoene og sandalene deres ikke bør utsettes for varme, da de kan krympe.

På spørsmål om han ville bytte ut dette paret med et par nye sandaler, sa han at han ikke turte å gjøre det, men at han ønsket at denne hendelsen skulle være en advarsel til andre om ikke å sette nye sko eller sandaler ut i solen.

Øverst: Paret sandaler som krympet fra størrelse 44 til 36 på grunn av ekstrem varme. Foto: Amarin TV

Kilde: Thai Newsroom

RSS